Özel Yesevi Lisesi Mezunlari--nin Paylasim Platformu
Eylül 07, 2010, 08:41:51 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Üniversite Tanıtımları Tercihdonemi.com

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: iphone 3G Türkiye'de  (Okunma Sayısı 1481 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yasinbig
05
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

ASIL KURUCU BENiM.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ekim 08, 2008, 02:14:47 ÖS »

evet abi 6630 bayaa sağlam çikti yaa. hem de özellikleri de çok iyi.
bu beni bi 2 - 3 sene daha götürür Wink

Supper, Dupper, Ultra Hyper, Extreme Geyik
ahmetturkov
06
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ekim 08, 2008, 06:11:49 ÖS »

Abi anlamadiğim neden insanlar son model cep telefonu ister? Kamera ve mp3 dinleme birçok alt modelde var. Ama ilk çiktiklarinda pahali modellerde vardi. O günlerde alanlar şu an büyük zarar içerisindeler.

Bugünlerde meşhur olan internete girme, dokunmatik olma. Bekleyin 1-1.5 yil çok ucuza bu özellikte telefonlara sahip olacaksiniz. Cep telefonundan internete girip ne yapacaksiniz merak ediyorum?

Ha iş adami olursunuz, sürekli seyahat edersiniz, belki çok ihiyaciniz vardir böyle telefona, o zaman alin. Ama normal kullanicilar acele ediyorlar.
Alpinux
Kurucu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Sosyal mesaj!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Ekim 08, 2008, 07:11:02 ÖS »

Daha önce sadece mms özelliğine eleştirmiştim ama konu populer olunca benimde değerlendiresim geldi  Wink

Alıntı
şarji çok az gidiyor, Vasat bir kullanim ile 1-2 gün civari,

Az mi,çok az mi,normal mi?Bence normalden daha fazla.Bu tür özellikleri olacak ekrani 3.5 olacak ve şarji çok gidecek  :D Geçen yasin istanbula geldiğinde gördü telefonu çift hatli aldim..Aldim ama telefonun şarji 1 gün bile gitmiyor neredeyse.Çünkü hem 2 hat olmasi hemde ekran parlakliğindan dolayiymiş.Yasin ekran parlakliğini azalt dedi artik şarj 2 gün gidiyor  :D Diyeceğim odurki bu tarz büyük ekranlarda şarjin çok gitmemesi eksi bir özellik değil yapisindan kaynaklaniyor..Var mi şarji uzun giden telefon?Olmaz mi 2 ay dayananan bile varmiş  :P

Alıntı
internet beklediğinizden çok daha yavaş, kapsama alanlari aslinda o kadar da kapsamiyor,
Wireless desteği kötü ve yavaş

Sebebi söylenmiş.Ayrica geçen blackberry bold kullanma şansim oldu.Telefonun bir özelliği muazzam.Google earth'den çoğu yeri gorebiliyoruz.Telefonla google earth'e bağlandiktan sonra orada bir yer seçiyoruz ve ona göre alarm kuruyoruz.Örneğin üniversite'nin orada bana şunu hatirlat diyorsunuz ve telefon oradan geçerken çalmaya başliyor  Wink

Bunu neden anlattim  :P Wireless heryerden çekerse takip edilmeme gibi ihtimaliniz yok..Bundan dolayida iphone çok çekmesine gerek yok  8) Kişisel güvenliğe önem veren arkadaşlara duyurulur.  Wink

Alıntı
Gelen mesaji forward edemiyorsunuz.
Alıntı
SMS mesaj gruplari oluşturulamiyor. Toplu mesaj göndermek işkence

Allah'a şükür..çok güzel bir özellik.şu mesaji 15 kişiye gönder avea sana gönderecekmiş mesajlari sikmaya devam ediyordu.Belki bir nebze azalir :D(avea'ninda birşey yolladiği yok)

Alıntı
Sim kilitli yani başka operatöre ait sim kartla çalişmaz.
Alıntı
Sim kart değiştirmek eziyet

Basiyorsun 645 euro turkcell yada vodafone'a.istediğin şekilde kullaniyorsun.Ayrica Bu ne biçim perhiz, bu ne biçim lahana turşusu,sanirim yazarken ne yazdiğini bilmiyorsun?Önce demişin başka sim kartla çalişmaz sonra diyorsun sim kart değiştirmek eziyet hakketten çok iyi  :D

Alıntı
Youtube'e kapali olsa bile iPhone üzerinden ulaşmak mümkün!

Bu özelliği arti olarak değerlendirmişin ama merak etme Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki
amcam bununda hal çaresine bakar  :D

Alıntı
Dünya'daki fiyati ile Türkiye fiyati farkindan dolayi almam.

Sen zannimca Mars'da falan yaşiyorsun.Dünyadaki fiyatiyla buradaki fiyati arasinda fark olmadiğini arkadaşlar belirtti.Ayrica Mars'da hakketten 3g falan yok   :D

Alıntı
Taş ve iPhone arasindaki benzerlikler ve fark   :-P

Resim cidden çok iyi  :D ama nokia 5110 taştan daha çok işe yariyor istersen onu alalim  Anlayamama

Alıntı
içinde gelen oyun yok! Almak veya yüklemek gerek

Hakketten  funny. Nokia ile gelen yilan oyunu epey sardi seni heralde  :P

Alıntı
Ekran çizilmiyor ama çok kolay kirilabiliyor. Masadan veya cebinizden düşürürseniz büyük ihtimalle kirilacaktir. Ekran değiştirme ücreti telefonun yari fiyati.

Yasin ne diyorsun abi?Senle izlediğimiz vidyoyu koysana..Adam iphone poşetin içine atiyordu.Yorumlari sonra yapalim.

Alıntı
Çikarilabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra pili serviste fahiş fiyatlara değiştirmek gerek.

Bu ipodlarin kendi özelliğiymiş.Cidden çok sakat bir özellik(Geçen sene bu zamanlar ipodtouch almiştim gayet şikti iphone'dan tek farki telefon özelliği olmamasi.)Bu özelliğinden dolayi usa'dan aldiğim fiyatin fazlasina satmiştim :D

Alıntı
Bluetooth üzerinden diğer aletlere içerik gönderilemiyor, Bluetooth sadece ve sadece kulaklik için kullanilabiliyor

Bluetooth içerik yollayamamasi cidden içler acisi.

Alıntı
Miniminnacik telefonlar varken onlarin yaninda kalas gibi kaliyor.

Miniminnacik telefonlarda gayetde iyi film izlenir dimi  :D

iphone alma ev yada araba artik ne veriyorlarsa 1600 ylt ye ondan al sitesini bu kadar eleştirdikten sonra ;

Alıntı
Abi anlamadiğim neden insanlar son model cep telefonu ister? Kamera ve mp3 dinleme birçok alt modelde var. Ama ilk çiktiklarinda pahali modellerde vardi. O günlerde alanlar şu an büyük zarar içerisindeler.

Para olarak evet zarar etmişlerdir.Saniyor musunuz ki bu kadar yiğilma o telefonu gerçekten kullanacaklar?Hayir.Sirf hava yani ilk bende var..1,1.5 yil sonra bu telefonlarin miadi dolmuş olacağindan ucuzlayacak zaten.Yani ortada hava olayi kalmicak Wink

Alıntı
Ama normal kullanicilar acele ediyorlar.

Geç bile kaldilar..Usa'da çikali kaç ay oldu  8)

Son 10 mesajin buraya atilmasina inanamiyorum.Zenginin mali züğürdün ağzini yorar diye boşuna dememişler  :blush

Not:Konunun iphone konusu ve N95 ile karşilaştirilmayacak kadar kalite olmasi hasebiyle yetkili arkadaşlari konuya müdahil olmalarini arz ediyorum. :P
yasinbig
05
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

ASIL KURUCU BENiM.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ekim 08, 2008, 09:22:41 ÖS »

Alper, aşik misin oğlum?  :tease

Bana cevap yazmiş gibisin. O alinti yaptiklarin benim yazilar değil. Ben de senin alinti yaptiklarini alinti yaparak cevaplamiştim bi önceki sayfada  ;D

Mecnun  ;D

yasinbig
05
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

ASIL KURUCU BENiM.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ekim 08, 2008, 11:39:30 ÖS »

Ulen rakip furasina bak bee:

Blackberry Storm
kynk 1 kynk 2

Hp

Samsung

Google G1  :P

Nokia
kynk 1 kynk 2

yasinbig
05
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

ASIL KURUCU BENiM.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Kasım 04, 2008, 11:54:49 ÖS »

Alin len iphone neymiş diyenler. Alin bakin da susun: facebook'tan

recai
07(2)
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ağustos 17, 2009, 04:30:29 ÖS »

vodafonun reklamına bakın yaaa.. bizi resmen salak sanıyorlar "dünyada 100 ülkede bulunan 3g teknolojisinden türkiyeyi mahrum edemezdik" ... küfür gibi bea
ahmetturkov
06
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Ağustos 25, 2009, 02:40:57 ÖS »

Ya Turkcell'e ne demeli: Senin hala iPhone'un yok mu?

:)
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Sinema Kaynak Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Üniversite Taban Puanlari Taban Puanlari
Bu Sayfa 0.057 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu