Daha önce sadece mms özelliğine eleştirmiştim ama konu populer olunca benimde değerlendiresim geldi

şarji çok az gidiyor, Vasat bir kullanim ile 1-2 gün civari,
Az mi,çok az mi,normal mi?Bence normalden daha fazla.Bu tür özellikleri olacak ekrani 3.5 olacak ve şarji çok gidecek

Geçen yasin istanbula geldiğinde gördü telefonu çift hatli aldim..Aldim ama telefonun şarji 1 gün bile gitmiyor neredeyse.Çünkü hem 2 hat olmasi hemde ekran parlakliğindan dolayiymiş.Yasin ekran parlakliğini azalt dedi artik şarj 2 gün gidiyor

Diyeceğim odurki bu tarz büyük ekranlarda şarjin çok gitmemesi eksi bir özellik değil yapisindan kaynaklaniyor..Var mi şarji uzun giden telefon?Olmaz mi 2 ay dayananan bile varmiş

internet beklediğinizden çok daha yavaş, kapsama alanlari aslinda o kadar da kapsamiyor,
Wireless desteği kötü ve yavaş
Sebebi söylenmiş.Ayrica geçen blackberry bold kullanma şansim oldu.Telefonun bir özelliği muazzam.Google earth'den çoğu yeri gorebiliyoruz.Telefonla google earth'e bağlandiktan sonra orada bir yer seçiyoruz ve ona göre alarm kuruyoruz.Örneğin üniversite'nin orada bana şunu hatirlat diyorsunuz ve telefon oradan geçerken çalmaya başliyor

Bunu neden anlattim

Wireless heryerden çekerse takip edilmeme gibi ihtimaliniz yok..Bundan dolayida iphone çok çekmesine gerek yok 8) Kişisel güvenliğe önem veren arkadaşlara duyurulur.

Gelen mesaji forward edemiyorsunuz.
SMS mesaj gruplari oluşturulamiyor. Toplu mesaj göndermek işkence
Allah'a şükür..çok güzel bir özellik.şu mesaji 15 kişiye gönder avea sana gönderecekmiş mesajlari sikmaya devam ediyordu.Belki bir nebze azalir

(avea'ninda birşey yolladiği yok)
Sim kilitli yani başka operatöre ait sim kartla çalişmaz.
Sim kart değiştirmek eziyet
Basiyorsun 645 euro turkcell yada vodafone'a.istediğin şekilde kullaniyorsun.Ayrica Bu ne biçim perhiz, bu ne biçim lahana turşusu,sanirim yazarken ne yazdiğini bilmiyorsun?Önce demişin başka sim kartla çalişmaz sonra diyorsun
sim kart değiştirmek eziyet hakketten çok iyi

Youtube'e kapali olsa bile iPhone üzerinden ulaşmak mümkün!
Bu özelliği arti olarak değerlendirmişin ama merak etme
Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki
amcam bununda hal çaresine bakar

Dünya'daki fiyati ile Türkiye fiyati farkindan dolayi almam.
Sen zannimca Mars'da falan yaşiyorsun.Dünyadaki fiyatiyla buradaki fiyati arasinda fark olmadiğini arkadaşlar belirtti.Ayrica Mars'da hakketten 3g falan yok

Taş ve iPhone arasindaki benzerlikler ve fark :-P
Resim cidden çok iyi

ama nokia 5110 taştan daha çok işe yariyor istersen onu alalim

içinde gelen oyun yok! Almak veya yüklemek gerek
Hakketten funny. Nokia ile gelen yilan oyunu epey sardi seni heralde

Ekran çizilmiyor ama çok kolay kirilabiliyor. Masadan veya cebinizden düşürürseniz büyük ihtimalle kirilacaktir. Ekran değiştirme ücreti telefonun yari fiyati.
Yasin ne diyorsun abi?Senle izlediğimiz vidyoyu koysana..Adam iphone poşetin içine atiyordu.Yorumlari sonra yapalim.
Çikarilabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra pili serviste fahiş fiyatlara değiştirmek gerek.
Bu ipodlarin kendi özelliğiymiş.Cidden çok sakat bir özellik(Geçen sene bu zamanlar ipodtouch almiştim gayet şikti iphone'dan tek farki telefon özelliği olmamasi.)Bu özelliğinden dolayi usa'dan aldiğim fiyatin fazlasina satmiştim

Bluetooth üzerinden diğer aletlere içerik gönderilemiyor, Bluetooth sadece ve sadece kulaklik için kullanilabiliyor
Bluetooth içerik yollayamamasi cidden içler acisi.
Miniminnacik telefonlar varken onlarin yaninda kalas gibi kaliyor.
Miniminnacik telefonlarda gayetde iyi film izlenir dimi
iphone alma ev yada araba artik ne veriyorlarsa 1600 ylt ye ondan al sitesini bu kadar eleştirdikten sonra ;
Abi anlamadiğim neden insanlar son model cep telefonu ister? Kamera ve mp3 dinleme birçok alt modelde var. Ama ilk çiktiklarinda pahali modellerde vardi. O günlerde alanlar şu an büyük zarar içerisindeler.
Para olarak evet zarar etmişlerdir.Saniyor musunuz ki bu kadar yiğilma o telefonu gerçekten kullanacaklar?Hayir.Sirf hava yani ilk bende var..1,1.5 yil sonra bu telefonlarin miadi dolmuş olacağindan ucuzlayacak zaten.Yani ortada hava olayi kalmicak

Ama normal kullanicilar acele ediyorlar.
Geç bile kaldilar..Usa'da çikali kaç ay oldu 8)
Son 10 mesajin buraya atilmasina inanamiyorum.Zenginin mali züğürdün ağzini yorar diye boşuna dememişler

Not:Konunun iphone konusu ve N95 ile karşilaştirilmayacak kadar kalite olmasi hasebiyle yetkili arkadaşlari konuya müdahil olmalarini arz ediyorum.