Özel Yesevi Lisesi Mezunlari--nin Paylasim Platformu
Eylül 11, 2010, 05:02:57 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Üniversite Tanıtımları Tercihdonemi.com

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Üniversite tanıtımları Tercihdonemi.com  (Okunma Sayısı 981 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alpinux
Kurucu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Sosyal mesaj!

Üyelik Bilgileri WWW
« : Temmuz 25, 2009, 11:03:53 ÖÖ »

Geçen sene Yasin arkadaşımızın konusuyla başlayan, daha sonra Fikirleriniz konusunda tekrar bahsettiğimiz son olarak Üniversite tanıtımları adıyla gündemimizi kaplayan tercihdonemi.com platformumuzu açmış bulunuyoruz.

Mezun arkadaşlarımızın bildiği üzere epey önce konusunu açıp ancak tercihlere yetiştirebileceğimizi söylemiştik, ancak evdeki hesap çarşıya uymadı . Bu tarz projeleri oturup, tartışarak yapmak gerektiğini bir kez daha görmüş olduk.

Projeyi istediğimiz gibi yapamadığımızı söylemek isterim.(en azından bu seneye yetiştirebileceğimizi düşünüyorduk). Umarım yeni gelecek öğrenciler açısından bir nebzede olsa (yaklaşık 30 yazı var) katkımız olmuştur.

Proje ile alakalı birkaç anektod aktarmak gerekirse,

Belirttiğimizden daha fazla hitap edilecek kesimin olduğu, tanıtım yazılarının belli şablonu olmadan insanların yazı yazamadığını, yaz aylarına gelmeden tüm yazıların toplanıp aktarılması gerektiği ve her sene değişen üniversite sistemlerin dolayı bildiğimiz bilgilerin artık geçersiz olduğunu öğrenmiş olduk.
Ayrıca halen böyle bir kaynağın eksik olduğunu belirtmeliyim.

Gerek yazı yazarak projenin gelişmesinde katkısı olan, fikirleriyle projenin gelişmesinde katkıda bulunan, gerek projenin tanıtım aşamasında reklamını yapan tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.  Cool
ahmetturkov
06
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 25, 2009, 02:16:45 ÖS »

Evet abi ben de size teşekkür ediyorum. Farklı nedenler dolayı benim de katkım bayağı yavaş oldu bu sürece. Yüzyüze görüşüp, yol haritası çıkarmadan bu iş gerçekten zor. 1-2 kişinin bilgisi ile yapılabilse bu meseleler, yol haritasına gerek yok.

Değişen üniversite sistemlerinden gelen bilgi eksikliği gerçekten önemli.

Gene de projeyi sonlandırmamak lazım. Nice örnekler var ki, ilk 2-3 yıl projelerden ses çıkmıyor da, sonra gerçekten faydalı oluyor.

Şu anki düşünceniz ne abi?
Alpinux
Kurucu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Sosyal mesaj!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Eylül 19, 2009, 12:44:27 ÖS »

Evet abi ben de size teşekkür ediyorum. Farklı nedenler dolayı benim de katkım bayağı yavaş oldu bu sürece. Yüzyüze görüşüp, yol haritası çıkarmadan bu iş gerçekten zor. 1-2 kişinin bilgisi ile yapılabilse bu meseleler, yol haritasına gerek yok.

Değişen üniversite sistemlerinden gelen bilgi eksikliği gerçekten önemli.

Gene de projeyi sonlandırmamak lazım. Nice örnekler var ki, ilk 2-3 yıl projelerden ses çıkmıyor da, sonra gerçekten faydalı oluyor.

Şu anki düşünceniz ne abi?
Bir aksilik olmazsa devam edeceğiz. Fakat bu konuda arkadaşların desteğinin çok önemli olduğunu hatırlatmakta yarar var.  Cool
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Sinema Kaynak Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Üniversite Taban Puanlari Taban Puanlari
Bu Sayfa 0.048 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu